Faith Hope Love

Lifecoach

Even Voorstellen..

 Mijn naam is Manja, ik ben geboren in Enkhuizen op 25 april 1991. Ik ben rijk gezegend met mijn lieve man Joran en onze twee lieve jongens Jayden en Danilo. Joran en ik zijn getrouwd op 2 mei 2013 voor de wet en ruim een jaar later in de kerk met een groot trouwfeest op 9 augustus 2014.

Ik heb veel ervaring met kinderen werken, ik heb een diploma onderwijs assistente en ik heb hiermee een paar jaar in de kinderopvang gewerkt. Daarnaast heb ik ervaring in fabriek werk, kranten bezorging, media, callcenters, ouderenzorg en ik heb een diploma als nagelstyliste. Van mezelf ben ik een sportief en enthousiast persoon, die veel dingen leuk vind. Sinds mijn zevende rij ik al paard en samen met mijn moeder hebben we ons lieve paard Rose. Met paarden en kinderen heb ik altijd al een bijzonder band gehad. Samen met mijn paard geniet ik altijd van de mooie natuur, het geeft me een vrij gevoel. Paarden zijn speciaal voor me, maar ik vind eigenlijk alle dieren mooi en leuk.
Joran was vier jaar lang mijn beste vriend en mijn derde (vaste) relatie. Mijn ouders hebben me in vrijheid opvoed dat ik zelf mocht kiezen wat ik wilde geloven. Vroeger ging ik vaak met mijn opa’s en oma’s mee naar de kerk wat ik heel interessant vond. Als kind snapte ik er weinig van maar toch gaf het me een goed gevoel. Door het leven heen had ik vele ervaringen die natuurlijk gezien onverklaarbaar zijn. Dat maakte me nieuwsgierig over wat er nog meer zou bestaan naast alleen deze wereld.
Toen ik Joran ontmoette, was ik blij dat hij me veel uitleg kon geven over de zingeving in het leven. Hij was namelijk opgevoed met het geloof in Christendom. Hierin ben ik de laatste tien jaar heel hard gegroeid doordat ik een zoektocht heb gehad in verschillende kerken, religies, alternatieve geneeskunde, psychologie, spiritualiteit en bijbelstudies. Het mooie van het leven is dat er altijd iets te leren valt en dat het nooit te laat is om te veranderen. Door ons onderzoek zijn er vele mooie dingen op ons pad gekomen en we blijven elke dag zoeken en leren.  Van ieder mens kunnen we dingen leren. Ik probeer naar het leven en de mensheid te kijken en te handelen vanuit een bijbels perspectief; ‘Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing.’ (Galaten 5:22, Nieuwe Bijbelvertaling).