Faith Hope Love

Lifecoach

Missie 

 

Met deze ondersteuning wil ik mensen helpen positiviteit, mentale vrijheid en (alternatieve) oplossingen voor problemen aanbieden.
Dit doe ik door middel van een combinatie van eigen levenservaring, psychologie en mijn geloof.
We kunnen situaties niet altijd veranderen in ons leven, maar wel de manier hoe we ermee omgaan.
Zelf heb ik ook veel stress ervaren in mijn leven door meerdere oorzaken. Mede door de druk in de maatschappij van het vele moeten, legde ik mezelf te veel dingen op.
Met de angst niet aan de maatstaf te voldoen als goede vrouw, moeder, werknemer, vriendin of familielid.
In combinatie met deze gedachten eisen en nare ervaringen in mijn leven die niet goed verwerkt waren ondanks hulp, belandde ik in een zware depressie en burn-out. Mijn eetstoornis die ik door de jaren heen ontwikkeld had kwam er ook nog bovenop.
In die tijd dacht ik ook echt dat het nooit meer goed zou komen. Ik hield me vast aan dankbaarheid voor mijn lieve man, familie, vrienden, dieren, huis en rijkdom aan onder andere eten en drinken.
De zin en energie om te leven waren totaal weg, ondanks dat ik intensieve gespecialiseerde therapie die ik 2 keer per week volgde.
Nadat ik in die zware tijd ook nog eens een miskraam erboven op kreeg, zakte ik nog een stuk dieper in het dal.
Maar toen ik zwanger was van mijn zoontje, begon langzaam het proces van zelf liefde en waardering voor mijn lichaam.
Stukje bij beetje krabbelde ik op, met veel discipline en goede wil en gebed.
Sinds voorjaar 2022 kan ik eindelijk zeggen dat ik bevrijd ben van het gevecht en stress in mijn hoofd. Op 31 oktober ben ik samen met mijn man gedoopt. Sindsdien is ons leven radicaal positief veranderd.
Hand.2:38 “En Petrus antwoordde hun: Bekeert u en een ieder van u late zich dopen in de naam van Jezus Christus, tot vergeving van uw zonden, en gij zult de gave des Heiligen Geestes ontvangen”.
Door onze wandel in het geloof in combinatie met veel onderzoek en studie ben ik klaar om mensen te helpen om sturing te geven op het rechte pad in hun leven.
Zodat je zelf ook een goede balans krijgt tussen geest, ziel en lichaam.